Post by ditbokungcormi on Feb 20, 2022 15:07:50 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Emoji Puzzle! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Emoji Puzzle! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ trișează mai multe puncte ▞▞▞
▞▞▞ Emoji Puzzle! 2022 version ▞▞▞
Acest joc a fost foarte interesat, dar a fost multe anunțuri cele pe care le va fi dat doar o stea
Emoji Puzzle! Παιχνίδια παζλ cqn
😍😍😍 wow
Acest joc este atât de distractiv! Există atât de multe moduri în care poți combina emoji-urile, organizându-le, potrivindu-le cu emoji-uri similare și chiar potrivindu-le formele!Și da, chiar dacă sunt multe adaosuri în primele două niveluri după ce ați trecut de stadiul bebelușului și apoi intrați în stadiul de începători și cel de gânditor, de la ei, aproape că nu există adaosuri! Acest joc merită!
Acest lucru este foarte important pentru că jocul nostru live arată pentru a vedea ceva și a se potrivi
Acest joc este atât de ușor și este pentru bebeluși este atât de atât de ușor Sunt la nivelul 103 este atât de ușor că îl șterg bine
Emoji Puzzle! Hádanky ity
Dacă nu ar exista stele, le-aș pune. E plin de reclame! Ce rușine! Este un joc frumos și consumator de timp, dar apare o reclamă la fiecare 20 de secunde și durează cel puțin 10 secunde. Dezinstalez acest gunoi
Nici măcar nu mă lasă să-l instalez de ce întotdeauna? Acest joc nu mă lasă să-l instalez și asta e nasol
Acest joc a fost foarte distractiv și interesant. A fost extrem de interesant pentru mine. Acest joc cu emoji a fost, de asemenea, un joc ușor. A fost un joc de puzzle. Îmi plac jocurile puzzle pentru că sunt preferatele mele. Acesta este un joc cu emoji. Trebuie doar să le potriviți împreună cu imaginile corecte.
Mult prea multe reclame... Una după fiecare nivel. Este o glumă, dar un joc puzzle bun.
Este, de asemenea, un joc foarte interesant și multe tipuri de mod de joc sunt foarte uimitoare. Acest joc merită și cel mai bun rating, dar îi dau doar 1 stea pentru câteva nivele.. după niște niveluri pe care le-am terminat, am văzut că nivelurile mai vechi se repetă în serie.... Așa că am devenit foarte trist 😥. DECI ÎN RUGĂMÂNT DEVOLOPERUL SĂ MĂRĂȘTEȘTE NUMĂRUL DE LAVELS VA ROG. DECI CÂ DÂND POATE VA RUGĂM SĂ ADUCEȚI O ACTUALIZARE ALE ACESTUI JOC PENTRU NIVELELE DE MĂSIRE ⭐⭐⭐⭐⭐
Foarte fain joc dar cu atâtea reclame te face sa renunti ! 🙁
După nivelul 350, multe dintre niveluri sunt aceleași.
Îmi place acest joc Dar prea multe reclame
E drăguț ÎL recomand
Reclamele Și urat
Este un joc ok, dar anumite niveluri precum 152 sunt foarte confuze. Nu știu ce să fac, așa că încerc și încerc din nou să mă asigur care dintre ele este corectă, dar a face același lucru la anumite niveluri face ca acest joc să fie oarecum frustrant...
Îi dau 3 stele, dar dacă nu sunt prea multe reclame, i-am dat 5 stele🤠
Mie îmi place la nebunie jocul acesta sa mai faceți genul de jocuri sunt distractive eu nu ma mai departe de telefon de când lam instalat😍
Nu aveți cuvinte pentru a exprima această aplicație uimitoare pentru copii. De mare ajutor. Minunat
Este cel mai tare joc de pe planeta ! Va racomand!
Blocat la nivel 61. Nu pot par care merge cu care. Cred că are nevoie de sânge delfin și costum de baie.
Ie frumos
Acesta este un joc de învățare și pe care îl putem învăța pe copil prin acest joc.
Este un joc OK. Problema pe care o am este că am ajuns la nivelul 713 și a devenit repetitiv, ceea ce înseamnă că este plictisitor. Îl dezinstalez pentru că nu merge nicăieri. Jocul este bun pentru elevii de școală și poate pentru cineva cu demență, dar nu pentru mine.
Acesta este un joc frumos, dar am o problemă cu multe zile în trecut, am ajuns la nivelul 233, dar există doar niveluri ușoare și vin multe și multe reclame... de aceea m-am plictisit de acest joc
Joci.ie de căcat
E prea simplu. De aceea i-am dat 1 stea. Urasc jocul asta. 🤬
𝙵𝚊𝚒𝚗 𝚍𝚊𝚛 𝚜𝚎 𝚛𝚎𝚙𝚎𝚝𝚊 𝚕𝚎𝚟𝚎𝚕 𝚎𝚕𝚎𝚕
Oribil☹️
Prea multe reclame.. Există o reclamă după fiecare nivel al jocului. rețineți că, fiecare nivel durează foarte puțin timp pentru finalizare.. Dar ar trebui să ne confruntăm cu un anunț de dimensiuni mari după ce am jucat fiecare nivel.
Acest joc este foarte frumos 👌👍, îmi place acest joc și îmi place în acest joc, așa că descarci acest joc și complet acest nivel 👍
Este preaaaa usor baaaaaaaaa
Auto Brawl Chess रणनीति avy
Este micul artișar un RoBlox Așa că îmi place jocul, dar îmi place mai mult Roblox Yahhh
Îmi place acest joc, dar sunt atât de multe anunțuri.
Aplicație bună și plăcută de 5 stele🥰💕💕👍
Joc relaxant, prea multe reclame!
E cea mai proastă aplicație
Eu personal imi place foarte mult acest joc! Are mult nivel și este atât de distractiv încât nu mă pot opri din jocul ăsta, sunt dependent 😭 sunt, de asemenea, mai puține reclame, iar jocul funcționează foarte bine, nu este deloc întârziat! joc minunat <3
Emoji Puzzle! Slagalice rbz
Tare jocul
Jebhs👿👿👿👿👿😈😈😈😈👺👺👹👹👹👺👹😠😡😡😠😠☠️☠️
Acest joc este mult prea UȘOR și nu este niciodată greu deloc. Obțin toate răspunsurile corecte la fiecare nivel și asta este uimitor.
Îmi place acest joc, este atât de ușor pentru mine și este distractiv. Mulțumesc
Emoji;Puzzle!
Emoji Puzzle! Łamigłówki wzdb
Acest joc este soo distractiv singurul lucru este că are multe soo adaugă! Pls schimba acest lucru. În caz contrar, acest joc este amaizingggggggggggggg
Fain e super
E cea mai distractivă aplicație din lume, vil recomand!😊🤩🥰💝